Sådan finder du dine streamingkanaler i YouSee's Tv & Film app

Har du adgang til streamingtjenester gennem YouSee, så kan du tilgå indholdet gennem din webbrowser eller via vores app Tv & Film.

Bemærk, for at få adgang til HBO Nordic, C More eller Viasat Film på tv-boksen, skal du have tegnet et abonnement gennem YouSee.

Vejledning til PC og Mac

Herunder kan du se, hvordan du tilgår HBO Nordic, C More, Viasat og Paramount+ gennem en webbrowser, som for eksempel Internet Explorer, Chrome, Safari og Firefox.

1. Gå til tv.yousee.dk og log ind med dit YouSee Login

Få hjælp her, hvis du har glemt dit YouSee Login
Log ind
2. Klik på Film eller Serier i venstre menu
Klik på Film eller Serier
3. Klik på Pakker i topmenuen. Herfra kan du gå til C More, HBO Nordic, Viasat eller Paramount+ og se film og serier

Kom i gang med Min Bio

Har du bestilt Min Bio gennem YouSee, kan du her se, hvordan du finder frem til filmene på YouSee Tv-boksen.

Min Bio har ikke deres egen pakke. Indholdet finder du under menupunktet Børn.

Sådan gør du:

1. Tryk på Menu på fjernbetjeningen

2. Vælg Børn. Her finder du alt indhold fra Min Bio