Sådan finder du dine streamingkanaler i YouSee's Tv & Film app

Har du adgang til streamingtjenester gennem YouSee, så kan du tilgå indholdet gennem din webbrowser eller via vores app Tv & Film.

Bemærk, for at få adgang til HBO Nordic, C More eller Viasat Film på tv-boksen, skal du have tegnet et abonnement gennem YouSee.

Vejledning til PC og Mac

Herunder kan du se, hvordan du tilgår HBO Nordic, C More, Viasat og Paramount+ gennem en webbrowser, som for eksempel Internet Explorer, Chrome, Safari og Firefox.

1. Gå til tv.yousee.dk og log ind med dit YouSee Login

Få hjælp her, hvis du har glemt dit YouSee Login
Log ind
2. Klik på Kanaler i venstre menu.
Vælg Kanaler
3.Du kan nu se en oversigt over alle de kanaler og streamingtjenester du har.
Se din oversigt