Sådan lejer du film og serier

På tv.yousee.dk kan du leje masser af film - heriblandt de nyeste premierefilm. Når du lejer en film, er den tilgængelig i 48 timer.

Sådan gør du

1. Log ind på tv.yousee.dk med dit YouSee Login. Dine login-oplysninger er de samme, du bruger til Mit YouSee.

Har du glemt dit YouSee Login, kan du få tilsendt dine oplysninger.

Log ind

2. Vælg Kanaler og herefter Lejefilm Blockbuster.

Lejefilm

3. Du kommer nu til en side, hvor du kan vælge mellem de film, du har mulighed for at leje. Vælg den film, du vil se, og tryk på Play-ikonet.

4. Klik på Lej film i vinduet, der kommer frem

Lej film

5. Sæt flueben i de to bokse og klik på Tilknyt betalingskort for at leje filmen.

Har du en filmgavekode, kan du finde hjælp til den her.

Tilføj betalingkort

6. Indtast nu dine kreditkortoplysninger.

Når du har indtastet dine kreditkortoplysninger og godkendt købet, starter du filmen ved at trykke på play-ikonet.

Klik på Play for at vælge den film du vil se

Sådan ser du filmen på dit tv, mobil eller tablet

Du kan ikke leje film og serier på vores app. Men du kan nemt se den film, du har lejet, på dit tv, tablet eller smartphone i stedet for på din pc.

Når du har fulgt ovenstående guide til, hvordan du lejer en film, skal du sætte filmen på pause ved at trykke på pause-ikonet.

Se filmen på din mobil eller tablet

Gå til Min Side i YouSee Tv & Film App’en.

Har du ikke hentet YouSee Tv & Film App, skal du starte med at hente den til din tablet eller smartphone.

Hent app'en til Android

1. Log ind i app'en med dit YouSee Login.

2. Gå til Min Side, som du finder i menuen.

under Min side kan du se din film

3. Under Lejede film kan du se den film, du har lejet. Tryk på play-ikonet for at starte filmen igen.

Her ser du listen over de film du har lejet

Se filmen på din tv-skærm

Ønsker du at se filmen på din tv-skærm, kan du bruge et HDMI-kabel, som du tilslutter fra din pc til dit tv.

Du kan også afspille filmen trådløst fra din pc, smartphone eller tablet til din tv-skærm med AirPlay og Chromecast.