Sådan opretter du favoritmarkeringer på tv-programmer, film og serier

I YouSee Tv & Film app og på tv.yousee.dk kan du favoritmarkere film, serier og tv-programmer og på den måde skabe overblik over, hvad du gerne vil se nu eller senere.

Sådan gør du

1. Log ind i YouSee Tv & Film App eller på tv.yousee.dk med dit YouSee Login.

Har du glemt dit YouSee Login, kan du få tilsendt dine login-oplysninger

Login til Film og tv-appen
Farvorit

2. Du favoritmarkerer film, serier eller tv-programmer ved at trykke på det lille hjerte-ikon i øverste højre hjørne.

Favoritmarkering

Når et program er favoritmarkeret, bliver hjertet grønt.

Slet favoritmarkering

Ønsker du at fjerne favoritmarkeringen, skal du trykke på hjertet igen.

3. Du finder en samlet oversigt over alle dine favoritmarkeringer på Min Side under Favoritter.

Min side