Søg på tværs i tv, film og serier på app og web

I YouSee Tv & Film app og på tv.yousee.dk kan du søge på tværs af film, serier og tv-programmer og let finde udsendelser om et givent emne.

Sådan søger du

1. Klik på søgefeltet med luppen i venstre hjørne. Søgefeltet kommer nu frem.

Brug søgefunktionen på tværst af tv, film og serier

2. I søgefeltet skriver du det søgeord, du ønsker at finde programmer, film og serier om, eksempelvis dyrene.

3. Der kommer nu en oversigt over programmer, film og serier opdelt i Se nu og Kommer i tv.

Se nu viser en blanding af programmer i tv-arkiv, film og serier, hvis det er tilgængeligt i dit abonnement.

Kommer i tv viser tv-programmer, der kommer senere.

Se hvad der findes i film og tv arkiv

4. Klik på det tv-program, serie eller film, du ønsker at se, og klik herefter på Play-knappen for at starte afspilningen.