Se tv-programmer, film og serier i Børneuniverset

Der er masser af underholdning til de mindste i YouSee's Børneunivers. I kan se underholdning til børn gennem YouSee Tv & Film app’en og på tv.yousee.dk.

Sådan kommer du i gang:

1. Start med at logge ind på YouSee Tv & Film app eller tv.yousee.dk med dit YouSee Login.

Klik her, hvis du har glemt dit login

2. Klik på Bamse-ikonet.

3. Du kommer nu til børneuniverset, hvor du finder film, serier og tv-programmer for børn.

Tryk på Bamse ikonet og så kommer du ind i børneuniverset

4. Vælg den udsendelse, du ønsker at se, og tryk på Play-ikonet for at starte afspilningen.

tryk paa play

Funktioner i Børneuniverset

Under Sidst sete finder du tv-programmer, serier og film til børn, som du senest har set på dit YouSee Login.

Under Aktuelt ser du det, som er aktuelt i øjeblikket

Under Figurer ser du udvalget af serier baseret på figurer.

Under Børnefilm ser du udvalget af børnefilm.

Under Børneserier i arkiv ser du udvalget af børneserier, der er tilgængelige i tv-arkivet.

Under Live tv for børn ser du det børne-tv, der vises lige nu.

Her finder du de forskellige muligheder i Børneuniverset

Bemærk, at adgang til de forskellige film, tv-udsendelser og serier i børneuniverset afhænger af, hvilket abonnement du har hos YouSee.