Sortér i rækkefølgen på dine kanaler på app’en

Når du ser tv fra YouSee Tv & Film app fra enten din smartphone eller tablet, kan du indstille dine kanaler, så de vises i den rækkefølge, du helt vil have dem vist i.

Sådan gør du

1. Start med at logge ind på YouSee Tv & Film app’en med dit YouSee Login.

2. Gå til Indstillinger, og vælg kanalsortering
Klik på Indstillinger for at komme til kanalsortering

3. Klik og hold musen nede til højre for den kanal, du vil flytte. Træk kanalen op eller ned alt efter den ønskede placering.

4. Fortsæt med at flytte dine kanaler, indtil du har den rækkefølge, du ønsker.

5. Når du åbner tv-siden, vil dine kanaler blive vist i den rækkefølge, du netop har indstillet dem til. Du kan til enhver tid ændre i rækkefølgen.

Skift den rækkefølge du ønsker kanalerne skal optræede

Kanalsorteringen slår igennem på tværs af både din tv-boks, YouSee Tv & Film-app’en og på websitet. Så når du flytter en kanal på tv-boksen, så flytter den også placering på app’en og på websitet.