Sådan installerer du Verimatrix plug-in

Første gang du vil se tv, film og serier på tv.yousee.dk, skal du i nogle browsere installere Verimatrix plug-in for at afspille programmerne på din pc.

I visse browsere som fx Internet Explorer skal du installere et plugin, for at kunne se tv og film på din pc. Har du browseren Google Chrome på din pc, kan du bruge denne i browser uden at skulle installere et plugin.

Installation af Verimatrix plug-in til Internet Explorer

Linket til installationen vil automatisk åbne, hvis der er behov for det, og plug-inet virker i Internet Explorer 9 og 10, samt Internet Explorer 11 på windows 7 og 8

Du kan også hente Verimatrix plug-in her

Sådan installerer du Verimatrix plug-in

1. Download Verimatrix plug-in

2. Klik på Gem fil.

Gem fil til ViewRight Web Player til Explorer

3. Klik på filen (alt efter browserversion, kan filen vises forskellige steder efter download).

Åben fil til ViewRight Web Player til Explorer

4. Klik på Kør, for at starte installationen.

Kør fil til ViewRight Web Player til Explorer
5. Klik på Install.
Installer ViewRight Web Player til Explorer
6. Har du nogle internetbrowsere åbne, skal de lukkes inden installationen kan fortsætte. Klik på Ja for at lukke internetbrowserne automatisk.
Browsertjek inden installation af ViewRight Web Player til Explorer
7. Klik OK for at genstarte pc'en. Har du ting der skal gemmes, skal du gøre det inden du klikker ok.
ViewRight Web Player til Explorer - genstart pc
8. Klik Finish for at afslutte installationen.
Slut installation af ViewRight Web Player til Explorer

Verimatrix plug-in er nu installeret, så du kan se film, tv og serier fra YouSee på din pc.

Bliver du efter endt installation bedt om at installere plug-inet igen, selvom du lige har gjort det, kan det skyldes, at der er sket en fejl i installationen, da den blev hentet ned.

Prøv eventuelt at hente plug-inet til pc og kør installationen igen

Du kan også se, om du kan finde en løsning på denne side

Problemer med installation af Verimatrix plug-in