Sådan installerer du Verimatrix plugin

Første gang du vil se tv, film og serier på tv.yousee.dk, skal du i nogle browsere installere Verimatrix plugin for at afspille programmerne på din pc.

Efter en opdatering fra Apple til iOS Sierra, er det ikke muligt at bruge Verimatrix plug-in i Safari på iOS Sierra. Vi anbefaler, at du bruger Google Chrome, hvor du stadig kan se live-tv, film og serier.

Se længere nede, hvorfor du kan opleve problemer med at afspille film og serier på Mac, og tips til at afhjælpe problemet.

Installation af Verimatrix plug-in i Safari

For at se tv på din Mac, skal du i visse browsere installere ViewRight Web Player plug-in'et. Linket til installationen, vil automatisk åbne, hvis der er behov for det og plug-in'et virker i Apple Safari browser på Mac OS 10.9 og nyere.

1. Vælg Downloade ViewRight Web Player her.

Hent ViewRight Web Player til Safari

2. Klik på knappen Continue.

Installationsprocess for ViewRight Web Player til Safari

3. Først tjekker programmet, om det er muligt at blive installeret på din Mac.

Klik på knappen Continue for at fortsætte.

Installer ViewRight Web Player til Safari

4. Læs licensen og klik herefter Continue.

Licens til ViewRight Web Player til Safari

5. Klik på Agree for at acceptere licensbetingelserne.

Godkend licens til ViewRight Web Player til Safari

6. Vælg Install for at fortsætte installationen.

Installationstyper til ViewRight Web Player til Safari

7. Hvis du har en eller flere browsere åbne, skal de lukkes inden installationen kan fortsætte.

Klik på Yes for automatisk at lukke dine browsere og fortsætte installationen.

Installationen af ViewRight Web Player til Safari

8. Klik på Close for at afslutte installationen.

ViewRight Web Player til Safari er slut

ViewRight Web Player er nu installeret, så du kan se film, tv og serier på din Mac.

Opstår der problemer under installationen, kan du prøve at hente plug-in'et til Mac, og installere igen

Hent plug-in til ViewRight Web Player

Hvorfor får jeg en fejlbesked, når jeg afspiller på Mac?

Hvis du oplever problemer når du afspiller film og serier på web, er her et par tips til hvordan du løser dem.

• Ser du denne besked: Luk alle screen recorders og tryk OK, kan det skyldes, at du har et program kørende i baggrunden, som kan lave optagelser af skærmen. Det kan for eksempel være programmer som VLC Player eller QuickTime Player.
    Tryk Luk og luk programmerne for at fortsætte.
  • Det er altid en god ide at holde din browser opdateret til den nyeste version.
  • Hos YouSee anbefaler vi, at du bruger Google Chrome, når du vil benytter vores tjenester.