Kom godt i gang med film og serier med YouSee

Med et adgangsgivende abonnement fra YouSee, kan du se film og serier på alle dine skærme; pc, tablet, smartphone og tv - både ude og hjemme. Vælg om du vil have hjælp til YouSee film og serier på pc eller på smartphone og tablet.

Inden du går i gang

For at kunne se film og serier på din pc, skal du være opmærksom på, at den skal opfylde vores krav til internetbrowser og internetforbindelse. Vi anbefaler, at du bruger Google Chrome som din browser. Derudover skal du have installeret et plugin til din browser, hvis du bruger Internet Explorer.

Se, hvordan du installerer plugin

Sådan ser du film og serier på pc

1. Gå til film.yousee.dk og log ind med dit YouSee Login.

Har du glemt dine login-oplysninger?

2. Vælg den film, du vil se, ved at klikke på play-ikonet

3. Så går filmen i gang

Play

4. For at se filmen i fuld skærm klikker du på fuldskærms-ikonet

5. Har du brug for at holde en pause, klikker du på pause-ikonet. Når du klikker på play-ikonet igen, fortsætter filmen fra hvor du nåede til.

fuld skærm
6. De film, du har afspillet kan du finde på Min side under Sidst sete. Der kan du også se videre på en film, du har sat på pause.
Min side