Kom godt i gang med film og serier med YouSee

Med et adgangsgivende abonnement fra YouSee, kan du se film og serier på alle dine skærme; pc, tablet, smartphone og tv - både ude og hjemme. Vælg, om du vil have hjælp til YouSee film og serier på pc, eller på smartphone og tablet.

Inden du går i gang

For at kunne se film og serier fra YouSee på mobil eller tablet kræver det, at du installerer YouSee Tv & Film app’en. Den fås til både Android og iOS og kan hentes i Google Play og App Store.

Derudover skal din smartphone eller tablet leve op til følgende krav:

iOS-enhed: din iPhone (4S eller nyere), iPad eller iPod Touch skal køre med iOS 8.0 eller nyere

Android-enhed: Din Android-enhed skal have Android 4.0.3 eller nyere softwareversion, og minimum 1 GHz CPU.

NB!: Du skal være opmærksom på, at hvis du opdaterer styresystemet på din mobil eller tablet, for eksempel fra iOS 8 til iOS 9, så skal du hente appen igen, hvis ikke dit system automatisk opdaterer dine apps.

Har du glemt dit YouSee Login, kan du få tilsendt dine login-oplysninger

Sådan ser du film og serier på smartphone og tablet

1. Log på YouSee Tv & Film app'en med dit YouSee Login.

2. For at starte den film, du gerne vil se, skal du trykke på play-ikonet

For at få vist programmet i fuldskærm, skal du blot lægge din mobil eller tablet ned, dvs at dreje skærmen 90 grader.

3. Du kan sætte filmen på pause, og se videre når du vil, og du kan spole frem og tilbage enten ved at klikke på ikonerne, eller ved at klikke på den grønne linje.

4. De film, du har set, kan du finde på Min side under Sidst sete. Her kan kan du også se de film, du har sat på pause.