For at kunne se tv på mobil, tablet og pc

Se her, hvordan du kommer i gang med at se tv fra på YouSee på mobil, tablet og pc.

Sådan ser du tv på app og pc

1. For at se et program, der vises i fjernsynet lige nu, skal du klikke på Tv i menuen til venstre og derefter aktuelt i toppen. Her vil du få vist alle de aktuelle programmer, der kører lige nu.

YouSee Tv og Film

2. Vælg det program fra tv-arkivet, du ønsker at se, og tryk på play-knappen.

For at få vist programmet i fuldskærm, skal du blot lægge din mobil eller tablet ned, dvs at dreje skærmen 90 grader.

3. Hvis du ser et start forfra-ikon ved siden af play-ikonet, har du mulighed for at starte programmet forfra, ved at trykke på det.

Se hjælpevideo: