For at kunne se tv på mobil, tablet og pc

Se her, hvordan du kommer i gang med at se tv fra på YouSee på mobil, tablet og pc.

Hent YouSee Tv & Film App'en

For at kunne se tv på mobil eller tablet kræver det, at du installerer YouSee Tv & Film app’en. Den fås til både Android og iOS og kan hentes i Google Play og App Store. Appen kan desværre ikke fås til Windows Phone.

For at bruge appen skal din smartphone eller tablet leve op til følgende krav:

iOS-enhed: Din iPhone, iPad, eller iPod Touch skal køre med iOS 9.0 eller nyere.

Hent YouSee Tv & Film app i App Store

Android-enhed: Din Android-enhed skal have Android 4.0.3 eller nyere softwareversion, og minimum 1 GHz CPU.

Hent YouSee Tv & Film app i Google Play

NB! Du skal være opmærksom på, at hvis du opdaterer styresystemet på din mobil eller tablet, for eksempel fra iOS 8 til iOS 9, så skal du hente appen igen, hvis ikke dit system automatisk opdaterer dine apps.

Når du har hentet YouSee Tv & Film app’en, skal du åbne den og logge ind med dit YouSee Login.

Har du glemt dit YouSee Login, kan du få tilsendt dine login-oplysninger