Kom godt i gang med YouSee Musik

Har du YouSee Musik inkluderet i dit abonnement, kan du høre den nyeste musik direkte på din pc, smartphone og tablet, uden det koster ekstra. Du skal bare være på nettet.

Sådan kommer du i gang med YouSee Musik på din pc

For at få adgang til YouSee Musik på din pc, skal du logge ind med dit YouSee Login på musik.yousee.dk. Dit YouSee Login er det samme som du bruger til at logge ind på Mit YouSee på yousee.dk. Du kan bruge YouSee Musik på både pc og mac.

Log ind på YouSee Musik

Tryk på Log ind og indtaste dine YouSee Login oplysninger. Har du YouSee Musik via dit YouSee Mobil abonnement, skal du logge ind med de samme oplysninger, du bruger, når du skal logge ind på Mit YouSee mobil.

Hvis du har glemt dit YouSee Login, kan du altid få tilsendt et nyt.

Sådan afspiller du musik i YouSee Musik

Du afspiller en sang ved at trykke på titlen. Når du afspiller en sang, bliver den automatisk i bunden af siden.

Vil du tilføje albummet til dine playlister, klikker du på plus tegnet.
Du kan tilføje albummet til eksisterende playlister, og du kan oprettet en ny playliste.
Under Ny playliste, skal du skrive en titel. Og du kan også lave en beskrivelse af din nye playliste.
Vil du nøjes med at gemme nogle enkelte numre fra et album, kan du enten:

Klikke på plus - for at gemme nummeret under Mine playlister
Klikke på hjertet - så gemmes nummeret under Mine favoritter

Sådan sletter du album eller numre fra Mine playlister

For at slette enten hele albums eller numre, klikker du på Mine Playlister.

Her skal du klikke på papirkurven i det hvide område, hvis du vil slette hele albummet.

Og klik på papirkurven i det grønne område, hvis det blot er enkelte numre, du vil slette.

Musikradio

Under Musikradio har vores musikredaktør samlet lavet en række tematiserede musikradioer. Vælg den radio som passer til dig, og afspil den ved at klikke på play-ikonet.

Bemærk, at det ikke er muligt at downloade albummer på din pc.