Kom godt i gang med YouSee Musik

Har du YouSee Musik inkluderet i dit abonnement, kan du høre den nyeste musik direkte på din pc, smartphone og tablet. Du skal bare være på nettet.

I gang med YouSee Musik på mobil eller tablet

Du kan bruge YouSee Musik app’en til iOS og Android. For at komme i gang med YouSee Musik, skal du først hente app’en til din smartphone eller tablet i App Store eller Google Play.

Hent YouSee Musik til iPhone eller iPad

Apple understøtter ikke længere 32-bit enheder. Derfor skal du skal have en iPhone 5S eller nyere og samtidig køre med iOS 9 eller nyere. Har du en iPod eller iPad, skal du være opmærksom på, at du skal have en iPad Air, iPad Mini 2, iPod Touch (6. generation) eller en nyere model, samt køre iOS 9 eller nyere for at kunne bruge YouSee Musik.

Hent YouSee Musik til Android

Vær opmærksom på, at din Android-enhed skal have installeret Android 4.4 eller nyere, for at kunne køre YouSee Musik appen.

Videoguide: Brug YouSee Musik

Sådan søger du i YouSee Musik App’en

Ved du præcis hvad du vil høre? I YouSee Musik app’en til smartphone og tablet, kan du nemt søge efter specifikke kunstnere, sange eller albums.

1. Tryk på luppen, øverst til højre på skærmen.

2. Her kommer søgesiden frem.

3. Indtast det du vil søge efter i søgefeltet.

4. Søgeresultatet viser nu en liste af de kunstnere, album, sange og playlister, der matcher dit søgekriterium.

Playlister

Vores musikredaktør laver løbende aktuelle tema-playlister. Dem finder du på forsiden og under menuen Inspiration.

Her har du også adgang til Hitlister, Musikradio og Genre.

Du kan også oprette dine egne playlister. Det gør du ved at trykke på de 3 prikker til højre på den sang eller det album, du ønsker på din playliste.

Tryk igen på ”Tilføj til playliste”, for at oprette en ny playliste.

Tryk på ”Opret ny playliste”, for at oprette en ny playliste.

Herefter kan du navngive din playliste.

Hvis du vil tilføje en sang eller et album til en eksisterende playliste, kan du blot vælge den på listen.

Nu ligger den valgte sang eller albummet på playlisten. Du finder dine playlister under menuen Min Musik.

Du kan maksimalt have 400 numre på en playliste.

Slet en playliste

For at slette en playliste, skal du gå ind under Min Musik, som du finder nederst i menuen og gå ind under playlister. Tryk på redigér, hvorefter du får mulighed for at slette og redigere i dine playlister.

Slet et album fra Min Musik

For at slette et album fra Min Musik, skal du gå ind i selve albummet i Min Musik og swipe mod højre. Herefter kommer en menu frem, hvor du skal fjerne hjerte-markeringen.

Herefter er albummet slettet fra Min Musik.

Ønsker du blot at slette et enkelt nummer, skal du gå ind under sange, og gøre det samme.

Favoritmarkering

Du kan favoritmarkere sange eller et album til Min Musik ved at klikke på hjertet, når du er inde på et album eller en sang.

Sangen eller albummet gemmes under Mine Favoritter, hvor du nemt kan finde dem igen. Læs hvordan du lytter til dine favoritter, når du er offline.

Sidst afspillet nummer

Hørte du en sang i går, som du gerne vil høre igen? Du kan nemt finde dine Senest Afspillede sange under menuen Min Musik.

Her finder du listen med de sange du senest har lyttet til.

Lydkvalitet

Vi anbefaler, at du indstiller lydkvaliteten på din YouSee Musik app afhængigt af, hvordan du lytter. Der er nemlig forskel på, hvordan lydkvaliteten bør indstilles. Du indstiller lyden ved at gå ind under Indstillinger og derefter Lydkvalitet.

Her har du mulighed for at vælge imellem Normal, Høj eller Hi-Fi kvalitet.

Hvis du afspiller din musik over AirPlay eller Chromecast, anbefaler vi, at du indstiller kvaliteten til Hi-Fi.

Hvis du afspiller din musik over et mobilnetværk eller mens du er offline, så anbefaler vi, at du indstiller kvaliteten til Høj eller Normal.

Benytter du Sonos til at afspille din musik, vil Sonos bestemme kvaliteten af afspilningen.