Sådan løser du problemer med installation af Verimatrix plugin og Internet Explorer

Oplever du problemer med YouSee tv, film og serier i Internet Explorer, kan det skyldes fejl i installationen af Verimatrix plugin. Vi viser dig her hvordan du løser det.

Hvis du oplever, at du gentagne gange bliver bedt om at installere Verimatrix plug-in, kan det skyldes, at det ikke blevet aktiveret korrekt første gang det blev installeret. Du løser problemet på følgende måde.

I Internet Explorer skal du gøre følgende

Det vil typisk være Internet Explorer 9 og 10, hvor du kan opleve problemer.
  1. Klik på funktioner i øverste højre hjørne
  2. Klik på Administrer tilføjelsesprogrammer
  3. Vælg Alle tilføjelsesprogrammer under punktet Vis
  4. Et sted på listen kan du nu finde Verimatrix plug-in
  5. Under status kan du se om det aktiveret eller deaktiveret
  6. Hvis det er deaktiveret skal du klikke på linjen, så den bliver markeret og derefter klikke på knappen Aktiver til højre i bunden af vinduet
  7. Når Verimatrix plug-inet er aktiveret skal du klikke på linjen, så den bliver markeret
  8. I menuen i bunden af vinduet kan du nu klikke på Flere oplysninger
  9. Tryk på Tillad alle websteder
  10. Luk nu Internet Explorer helt. Du kan nu åbne tv.yousee.dk

Tillad plug-in i Internet Explorer

Når du har installeret plug-inet, vil du, når du prøver at se Live-tv første gang herefter, skulle acceptere, at plug-inet køres; afhængig af din version af Internet Explorer, vil en bjælke vise sig i toppen eller bunden af skærmen, hvori du skal vælge tillad.

Hvis du stadig har problemer med installationen og afspilning af Web-tv, anbefaler vi at du installerer en anden browser og forsøge med den i stedet eller kontakter kundeservice