Login til YouSee Musik?

For at få adgang til YouSee Musik skal du have et adgangsgivende abonnement hos enten YouSee eller TDC Erhverv samt login til YouSee. Det kan være et abonnement til enten mobil, tv eller bredbånd.

Er du erhvervskunde, kan du finde hjælpe på TDC Erhverv

1. Har du glemt dit YouSee login?

Er du i tvivl, om du allerede har et login til Mit YouSee, eller har du glemt det? Klik på knappen Glemt login herunder, og find det igen. Du skal være opmærksom på, at du kan have flere logins hos YouSee.

Glemt login

Når du har klikket på knappen Glemt login, kan du se, hvordan du skal gøre i denne guide

Har du flere abonnementer hos YouSee, kan du have adgang til YouSee Musik på et andet login end det du bruger i dag til at logge på Mit YouSee.

2. Har du ikke YouSee Login?

Hvis du ikke tidligere har logget ind på Mit YouSee, kan du få hjælp til at oprette et YouSee Login fra én af nedenstående vejledninger. Det er vigtigt, at du følger den vejledning, der hører til dit produkt.

Mobil

Har du fået adgang til YouSee Musik gennem dit mobilabonnement, skal du følge denne vejledning, for at oprette et login til Mit YouSee.

Opret login til Mit YouSee

Tv og bredbånd

Har du fået adgang til YouSee Musik gennem dit tv- eller bredbåndsabonnement, skal du følge denne vejledningen, for at oprette et login til Mit YouSee.

Opret login til Mit YouSee

3. YouSee More fordel

Har du valgt YouSee Musik som en fordel i YouSee More, så vil du kunne finde hjælp til at komme i gang med YouSee Musik i den e-mail du modtog, da du valgte YouSee Musik som fordel. Har du ikke denne e-mail længere, kan du logge ind i Mit YouSee og finde den under YouSee More.

Log ind i Mit YouSee

4. Vil du ændre dit login?

Har du brug for at ændre brugernavnet eller adgangskoden på dit YouSee Login, kan du finde følge denne vejledningen.