Har du problemer med streaming fra mobil og tablet til Apple TV og Chromecast?

Har du svært ved at få forbindelse til Chromecast eller Apple Tv? Eller er forbindelsen så sløv, at dramaserien føles som en helaftensfilm? Den slags er irriterende, men det er der heldigvis råd for. Og dem får du her.

Denne guide er til dig, der bruger Apple Tv 4 til at streame:
Apple Tv

En stabil forbindelse giver den bedste streaming

For at få den bedste streamingoplevelse er det vigtigt, at du har en stabil internetforbindelse. Derfor er værd at tjekke om der er noget, som forstyrrer forbindelsen mellem din enhed med YouSee Tv & Film-appen, eksempelvis din iPhone eller iPad, og så det Apple Tv du streamer til.

Det kan derfor hjælpe at slukke andre enheder, der bruger internettet imens du streamer.

Oplever du stadigvæk fejl, så kan du prøve følgende:

Omdøb dit Apple Tv

Det kan hjælpe at give dit Apple TV et unikt navn, da det generiske navn (Apple TV) bliver benyttet af mange brugere. Det betyder, at du risikerer at fange en andens enhed på din trådløse forbindelse, hvis de deler navn.

Slet forbindelsen til dit wi-fi

Du kan prøve at slette forbindelsen til din trådløse forbindelse. Her kan du se, hvordan du gør.

1. Først skal du vælge menupunktet Indstillinger.
Vælg Indstillinger på dit Apple Tv
2. Du skal nu vælge Netværk.
Du skal nu vælge Netværk

3. Vælg så Wi-Fi

Vælg så Wi-Fi
4. Du skal nu vælge din wi-fi-forbindelse.
Vælg din wi-fi-forbindelse
5. Vælg så Glem netværk.
Du skal nu vælge Glem netværk
6. Du skal nu kobles på dit wi-fi-netværk igen. Vælg Wi-Fi.
Vælg igen Wi-Fi
7. Du skal så vælge den wi-fi-forbindelse, du vil bruge.
Du skal nu vælge den wi-fi-forbindelse du vil bruge

8. Du skal nu indtaste din adgangskode til din wi-fi-forbindelse. Når den er indtastet skal du vælge OK.

Du er nu forbundet igen, og er forhåbentlig klar til at streame uden problemer.

Indtast så din adgangskode og tryk på OK