Information om vilkår og abonnement

Er der binding på mit abonnement?

Den gældende bindingsperiode for dit abonnement vil du altid kunne finde i din ordrebekræftelse eller eventuelt af en særskilt aftale mellem dig og YouSee. I disse kan du finde de specifikke opsigelsesregler, der var gældende på det tidspunkt, du bestilte dit produkt. Bemærk at efter bindingsperiodens ophør kan der stadig være et opsigelsesvarsel på et givet produkt.

Vejledende bindingsperioder kan du desuden finde her:

Tv

• Faste tv-pakker: 6 måneders binding
  • Bland Selv kanaler: Ingen bindingsperiode
  • Ekstrakanaler: Ingen bindingsperiode
  • C More, HBO og Viasat Film: Ingen bindingsperiode.

Bredbånd

• 6 måneders binding

Mobil

• Der vil være binding på dit abonnement, hvis du køber en mobiltelefon hos os. Du vil være bundet i 6 måneder på det abonnement, du køber sammen med telefonen. Bindingen på abonnementet gælder uanset om telefonen er købt kontant eller på afdrag.

Telefoni

• Ingen bindingsperiode