Sådan fortryder du en bestilling

Har du bestilt et YouSee-produkt på nettet, har du 14 dage, fra du modtager ordrebekræftelsen, til at fortryde bestillingen igen.

Du kan fortryde en bestilling af et abonnement på følgende måder:

Sådan fortryder du bestilling af YouSee udstyr

Har du bestilt udstyr som tv-boks, modem, WiFi Booster eller mobiltelefon, kan du fortryde din bestilling i 14 dage fra den dag, hvor du modtager udstyret.

Bruger du din fortrydelsesret, skal du returnere varen i samme stand og samme emballage, som du modtog den i. Du skal sende varen til os senest 14 dage efter, du har meddelt os din fortrydelse.

Send udstyret til:

TDC Distributionscenter
Datavej 10
5220 Odense SØ
ATT Retur Logistik

Værd at vide om returnering

• En mobiltelefon som er købt online, kan du også returnere i en Yousee Butik

• Du skal selv afholde alle omkostninger ved returnering, og du bærer selv risikoen for varen under selve returneringen

• Når du bruger din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger herunder leveringsomkostninger senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget din meddelelse. Har du bestilt et abonnement med oprettelsesgebyr, kan du dog blive opkrævet for oprettelsesgebyret samt brug af abonnement i de dage, hvor abonnementet har været aktivt

• Konstaterer vi en værdiforringelse ved den returnerede vare, forbeholder vi os ret til at kræve refusion herfor

Gå til generelle YouSee vilkår