Sådan sender du udstyr retur til os

1. Pak udstyret forsvarligt i en papkasse.

2. Sæt returlabel på og aflever den på dit nærmeste posthus. Husk, at få en kvittering på at du har afleveret pakken.

3. Du får en bekræftelse fra os, når vi har modtaget udstyret.

Når du skal sende udstyr retur, får du en returlabel og en vejledning fra os. Du kan se i vejledningen, hvad du skal sende retur – og hvornår du senest skal gøre det.
Hvis der ikke står, at du skal sende noget retur, så kan du beholde udstyret – eller aflevere det på en genbrugsstation.

Hvis du kun modtager én returlabel, skal du pakke alt udstyret i én kasse.
Modtager du flere returlabels, skal du pakke én kasse pr. returlabel. Du kan se i vejledningen, vi sender, hvilket udstyr du skal pakke i samme kasse.

Så skal du betale for udstyret.
Du kan se prisen i vejledningen, vi har sendt sammen med din returlabel.

Ja, det kan du godt. Hvis du har modtaget en SMS med et ordrenummer, skal du fremvise den i butikken, når du returnerer dit udstyr. Ellers kan du medbringe din returlabel.

Vælger du returlabel via mail, får du en mail med en ordrebekræftelse og en mail med en returlabel fra os. I ordrebekræftelsen kan du se, hvilket udstyr du skal sende retur.

Du modtager også en sms med et ordrenummer. Det skal du bruge, hvis du vælger at returnere udstyret i en af vores butikker.

Hvornår modtager jeg sms'en?

• Du modtager sms'en med det samme, hvis der er mindre en 3 uger til ordrens udførsel

• Du modtager sms'en 3 uger før ordrens udførsel, hvis der er mere end 3 uger til ordrens udførsel

Hvis bare du kontakter os, så skal vi nok sende en ny.