Ændring af produkter via kabel-tv

Her har vi samlet guides til, hvordan du ændrer i dine YouSee-produkter, som du får via dit kabel-tv-stik (Coax). Vælg fanen med det produkt, du gerne vil ændre, og følg vejledningen.

Denne guide er til dig, der modtager signal fra YouSee gennem kabel-tv-stikket (Coax) og dit stik ser sådan ud
YouSee kabel-tv-stik

Sådan skifter du Telefoni-abonnement

Hvis du har bredbåndstelefoni via dit kabel-tv-stik (Coax), kan du let skifte fra ét abonnement til et andet via Mit YouSee Telefoni.

Skift abonnement på Mit YouSee

Se priser på fastnettelefoni

Skifter du abonnement online, sker ændringen med det samme. Ønsker du at skifte abonnement fra en bestemt dato, skal du kontakte Kundeservice.

Det er gratis at skifte til et større abonnement. Det koster 99 kr. at skifte til et mindre abonnement.

Ønsker du at flytte dit telefonnummer til en anden operatør, skal du ikke opsige dit abonnement, men derimod kontakte Kundeservice

Bemærk, er du tilmeldt Saldomax, og ønsker du at skifte abonnement, skal du først afmelde Saldomax, inden du kan skifte til et andet abonnement

Afmeld Saldomax via Mit YouSee